Annons

Sivert Carlsson

Publicerad 7 januari 2021

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Sivert Carlsson.

Akten inleddes med att Benny Pettersson på saxofon och Katarina Ekwall på piano spelade Amazing grace varefter Katarina Ekwall till eget pianoackompanjemang sjöng Nocturne av E Taube. Unisont sjöng de församlade psalm 249 till kantor Andreas Olssons ackompanjemang. Kyrkoherde Magnus Johansson höll griftetal över orden i Matt 28:20, förrättade överlåtelse och läste valda bibelord. Siverts barn läste dikter och unisont sjöngs psalm 297. De sörjande tog ett sista farväl och efter begravningsbön och Fader vår sjöng och spelade Katarina Ekwall Änglamark av E Taube. Som avslutning spelades O, store Gud på saxofon och piano.

Annons

Blommor märktes från syjuntan med respektive.

Gåvor var lämnade till Världens barn Radiohjälpen från bland andra vännerna i SPF Seniorerna Mönsterås, Centerpartiet Kalmar läns distrikt, Mönsterås-Fliseryds pastorat, Centerpartiet Mönsterås kommun och vännerna på Kvarnbo. Gåvor var även lämnade till Läkare utan gränser och Operation Smile.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons