GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Siv Ödlund

Publicerad 28 juli 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsceremoni hållits för Siv Ödlund.

Akten inleddes med att Han är min sång och min glädje med Pelle Karlsson spelades varefter officiant Per Gustafsson läste samlingsord. Efter ljuständningaceremoni spelades Fritiof och Carmensita med Sven-Bertil Taube. Minnestal lästes varpå Så skimrande var aldrig havet med Sven-Bertil Taube spelades. De anhöriga tog ett sista farväl följt av att officianten läste slutord. Som avslutning spelades Härlig är jorden med Carola.

Minnesgåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.