GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Siv-Britt ”Sibbe” Olofsson

Publicerad tisdag 14:58

I Skogssalen, Kalmar, har begravning hållits för Siv-Britt ”Sibbe” Olofsson.

Akten inleddes med att officiant Thommy Nilsson uttalade inledningsord och barnbarnet Kajsa sjöng Kärleksvisan. Officianten läste dikter och höll ett minnestal varpå En stund på jorden med Laleh spelades. Officianten överlämnade med rosceremoni och efter diktläsning tog anhöriga avsked medan Det vackraste med Johan Stengård spelades. Officianten läste dikter och uttalade slutord och som avslutning spelades Tryggare kan ingen vara än guds lilla barnaskara.

Gåvor var skänkta till Operation Smile.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.