Annons

”Sina barn och barnbarn har hon sporrat och följt med stor entusiasm”

Vår syster, Ulla Sehlin född Sjölander, Skoghall i Värmland, har efter en tids sjukdom gått bort några dagar före sin 81-årsdag. Närmast sörjande är maken Christer, sönerna Joakim och Mathias samt bonusbarnen Ann och Ulf med familjer, släkt och vänner.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 12 augusti 2023
Ulla Sehlin har gått bort i en ålder av 80 år.
Ulla Sehlin har gått bort i en ålder av 80 år.Foto: Privat

Ulla föddes på Molinsgatan i Kalmar och efter avslutad skolgång arbetade hon hos doktor Ståhl. Hon flyttade till Värmland på 1960-talet och ar arbetat inom hälso- och sjukvården ända fram till sin pension.

Sport och idrott var Ullas stora intresse genom hela livet och hon var i sin ungdom en duktig friidrottare. Sina barn och barnbarn har hon sporrat och följt med stor entusiasm när de spelat ishockey och fotboll.

Annons

Ulla var en stor supporter till Kalmar FF och missade sällan någon match oavsett om det var via tv eller på plan live.

Många resor har de blivit under åren tillsammans med sin familj, med goda vänner och släktingar. I Sverige var Öland och Gotland favoriter, i Europa lockade Greklands öar. Ännu längre bor blev det Thailand.

Ulla var en person som var positiv och glad, som var mycket omtänksam om sin familj, släkt och vänner. Saknaden av vår syster är stor men vi bär med oss på många glada och ljusa minnen.

Eva Engqvist och Leif Sjölander

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons