GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sigbritt Wahledow

Publicerad 16 juli 2021

I Södra Kapellet har begravningsgudstjänst hållits för Sigbritt Wahledow.

Som inledning spelade solist Per-Ola Svensson Nocturne av Evert Taube på piano varpå psalm 201 sjöngs unisont. Officiant Anette Öderwall höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 248 sjöngs gemensamt. Solisten framförde Öppna landskap av Ulf Lundell på sång och piano följt av sjungen begravningsbön och Herrens bön. Solisten framförde Vår sista dans av Benny Anderssons Orkester på piano och sång medan de anhöriga tog ett sista farväl. Välsignelsen omramades av psalm 304 och som avslutning spelade solist What a wonderfull world av Louise Armstrong på piano.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer