GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sig-Britt Henriksson

Publicerad 24 juni 2021

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sig-Britt Henriksson, Emmaboda.

Som inledning spelade kantor Helene André Koppången och efter inledningsorden sjöngs psalm 201 gemensamt. Komminister Helena Svensson höll griftetal följt av bön och Jag har hört om en stad med Christer Sjögren spelades. Officianten förrättade överlåtelsen följt av bibelord och därefter sjöngs psalm 249 unisont. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 och sedan de sörjande tagit ett sista farväl med minnesord och blommor spelades Där rosor aldrig dör med Johan Stengård och efter slutbönen och välsignelsen avslutade kantorn med att spela Tröstevisa.

Gåvor var lämnade till Emmaboda kommuns Demensanhörigförening och Demensfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer