unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

”Saknaden är stor när han nu gått till vila”

Carl-Olof Steen, 89 år, har avlidit. Han var Falköpingspojken som efter examen på Chalmers arbetade i Gävle och Ystad innan han hamnade på Jungnerbolaget i Oskarshamn som ekonomidirektör.

För 50 år sedan fick jag Carl-Olof att bli ordförande i IKO 70. Han såg till att klubben blev framgångsrik. Under många år satt han i styrelsen för Småland ishockeyförbund.

Med sin stora känsla för att göra rätt har han skaffat sin framgång i allt han har företagit sig. Många företagare har han hjälpt till framgång med sin stora ekonomiska kunskap. Vi som har haft glädjen att vara hans vänner har fått del av hans generositet och känner i dag stor tacksamhet.

Han såg fram emot att gå på IKO:s 50-årsfest, men döden hann före. Saknaden är stor när han nu gått till vila efter att ha givit så mycket glädje. Leena och jag delar saknaden med dotter och dotterdotter samt många vänner.

Per-Erik Persson

Läs mer