GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nyår

Så var 2021 – nu laddar vi för ett nytt år!

Kalmar län • Publicerad 29 december 2021

2021 går mot sitt slut och för många har det varit ett lite annorlunda år. Futsalstjärnan Karwan, näringslivschefen Johanna och galleriägaren Jonas ser alla fram emot ett ljusare 2022.

Jonas Hellberg: ”Det har varit ett omtumlande år”

Jonas Hellberg på Persona galleri ser fram emot att Ivar Krügermusikalen, som han arbetat med i fem år, ska ha premiär i mars 2022.
Jonas Hellberg på Persona galleri ser fram emot att Ivar Krügermusikalen, som han arbetat med i fem år, ska ha premiär i mars 2022.Foto: Mikael Hagner

Jonas Hellberg driver Persona galleri i Kalmar och är ordförande på Kalmar läns museum. Han ser tillbaka på ett omtumlande år och som trots allt innehållit en del ljusglimtar.

•••

Johanna Wihl: ”Konserterna var höjdpunkten 2021”

Johanna Wihl är näringslivschef i Oskarshamn. Hon hoppas på en mer ”vanlig” vardag 2022.
Johanna Wihl är näringslivschef i Oskarshamn. Hon hoppas på en mer ”vanlig” vardag 2022.Foto: Mats Holmertz

Johanna Wihl är näringslivschef i Oskarshamns kommun och konstaterar att årets konserter förgyllde tillvaron. Nu längtar hon efter ett ”vanligt” år och en ny vardag.

•••

Karwan Delashob: ”Jag är så sugen på att resa igen”

Barberaren och futsalspelare Karwan Delashob hoppas på att kunna resa 2022.
Barberaren och futsalspelare Karwan Delashob hoppas på att kunna resa 2022.Foto: Henrik Eriksson

Karwan Delashob är barberare i Kalmar och futsalspelare i Kalmar United. Pandemin har påverkat hans dagliga liv och gjort mycket osäkert. Ändå tänker han ljust. ”Vad ska man göra? Man måste vara positiv.”

Ia SellerbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.