GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rune Johansson

Publicerad 13 januari 2022

I Högsrums kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Rune Johansson, Rälla.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson spelade och sjöng Ölandsvår av O Löttiger varpå psalm 304 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Psaltaren och texten Där rosor aldrig dör. Sedan han förrättat överlåtelsen spelade kantorn Låt mig få tända ett ljus på orgel och unisont sjöngs psalm 116. Efter begravningsbön och Herrens bön tog maka, barn, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor medan Stilla natt spelades på orgel. Sångsolisten framförde Där rosor aldrig dör och unisont sjöngs psalm 190. Efter välsignelsen avslutades akten med att Gammal fäbodpsalm av O Lindberg spelades.

Gåvor var lämnade till Långlöts hembygdsförening.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.