GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rune Johansson

Publicerad 23 januari 2023

I Algutsboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits Rune Johansson, Algutsboö.

Akten inleddes med att kantor Linnea Petersson på orgel spelade Air av J S Bach varpå psalm 769 sjöngs unisont. Officianterna Emmerly Hidling och Cecilia Hagevi läste valda bibelord och höll griftetal. Unisont sjöng de församlade psalm 256 och officianterna förrättade överlåtelsen. Efter bön och Herrens bön framförde kantorn Jag skall gå genom tysta skyar som solosång och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg. Fridslysning och välsignelse följdes av psalm 297 och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson på orgel.

Gåvor var lämnade till Min stora dag och Läkare utan gränser.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.