GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Royne Alm

Publicerad 13 januari 2022

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Royne Alm, Emmaboda.

Som inledning på akten spelade kantor Catarina Hermansson Fattig bonddräng på orgel varpå officiant Helena Svensson uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal och läste bön och sedan My way med Frank Sinatra spelats förrättade hon överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 289:1-2 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Som solosång framförde Catarina Hermansson Sång till friheten och efter slutbön och välsignelse avslutade hon akten med att på orgel spela Jag och min far.

Gåvor var lämnade till Min stora dag, Barncancerfonden, Hjärt-Lungfonden och Operation Smile.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.