GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Roy Ringqvist

Publicerad 20 juli 2021

I Södra kapellet, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Roy Ringqvist.

Begravningen inleddes med att Så länge skutan kan gå av E Taube spelades varpå officiant Sara Nylén läste inledningsord och psalm 289:1-2 sjöngs unisont. Officianten höll griftetal. läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 200:1-4 sjöngs unisont. Förbön och Herrens bön inramade psalm 201:1-2,5. De anhöriga tog ett sista farväl och Så skimrande var aldrig havet av E Taube spelades följt av välsignelsen. Som avslutning spelades I am sailing av G Sutherland.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer