GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Roy Egertz

Publicerad 25 november 2021

I Kläckeberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Roy Egertz.

Kantor Marianne Eriksson inledde med att spela orgelmusik varpå sångsolist Malin Linder framförde Håll mitt hjärta. Officiant Anders Johansson uttalade samlingsord och unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 190 och 769 inramade förbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Efter slutbön och välsignelse sjöng sångsolisten Utan dina andetag och som avslutning spelade kantorn orgelmusik.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Minnesstund hölls i Garvaregården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.