GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rosa Persson

Publicerad 22 juni 2022

I Förlösa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Rosa Persson.

Kantor Marianne Hedin inledde akten med att spela Largo av A Vivaldi varpå psalm 201:1-3 sjöngs unisont. Officiant Anders Johansson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn spelade Koppången och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 200:1-3 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan Gabriellas sång av S Nilsson/P Bäckman spelades. Efter slutbön och välsignelse avslutade kantorn med att spela Air av J S Bach.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.