GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ronnie Kumlin

Publicerad tisdag 14:54

I avskedsrummet, Kalmar, har begravningsceremoni hållits för Ronnie Kumlin.

Som inledning spelades Tröstevisa av B Andersson varpå officiant Johan Andersson inledningstalade och sonen Ola höll minnestal. Som solosång framförde Tilde Emilsson Utan dina andetag av J Berg och under medan Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad spelades tog de sörjande ett sista farväl. Officianten uttalade avslutningsord och Koppången av P-E Moraeus spelades.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.