GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rickard Bergqvist

Publicerad 5 oktober 2021

I Hagadalskyrkan, Fårbo, har begravningsgudstjänst hållits för Rickard Bergqvist.

Akten inleddes med att Peter Jenefeldt spelade Amazing grace av J Newton varpå officiant Anders Mosserud hälsade välkomna och psalm 15 sjöngs unisont. Som solosång framförde Lena Jenefeldt Det enda jag vet av L Lithell. Officianten läste bön och valda bibelord och efter psalm 749 följde bön och officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen, läste bön och Herrens bön. Solisten sjöng Jag har hört om en stad och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla pianospel. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelade Peter Jenefeldt Bridge over troubled water av P Simon.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.