GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ragnhild Tigerström

Publicerad 22 juni 2022

I Oskarshamns kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ragnhild Tigerström.

Organist Birger Marmvik inledde med att spela Tröstevisa av B Andersson varpå Strövtåg i hembygden spelades och unisont sjöngs psalm 199:1-3. Officiant Björn Leander höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 190 och 201:1-3 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Efter slutbön och välsignelse spelades Himlen är oskyldigt blå och som avslutning spelade organisten Time to say goodbye av F Sartori/F Peterson/L Quarantotto.

Gåvor var lämnade till Operation Smile och Barncancerfonden.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.