GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Peter Waldén

Publicerad 22 juni 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Peter Waldén.

Kantor Ann Palmqvist inledde med att på orgel spela Tröstevisa varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Stig Erixon höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 200 unisont och som avslutning på akten i Skogsvilan spelades Lay back in the arms of someone med Smokie. I samband med gravsättningen tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.