GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Per var en ödmjuk person”

Per Lublin, Borgholm, har avlidit i en ålder av 77 år.
Publicerad 24 augusti 2022
Per Lublin blev 77 år.
Per Lublin blev 77 år.Foto: Arkiv

Det kan om aftonen vara annorlunda än vad morgonen är...

Borgholm och Öland blir aldrig detsamma mer utan vår vän och politiker Per Lublin.

Det var endast några veckor sedan vi var på gemensam uppvaktning hos en gemensam vän. Han var så levande och sjöng med och hurrade. Jag har varit med i hans parti – Ölandspartiet – under två mandatperioder. Nu skulle det ha blivit den tredje.

Per var en ödmjuk person, skulle aldrig kasta ur sig ett ord för att såra där han stod i talarstolen, ej hellre bland sina vänner. Vi väntade oss respekt från övriga inom politiken – klokare och kunnigare än Per fanns inte i Borgholms kommun.

Jag är tacksam för att Per stred för mig och min familj. Vi delar sorgen och saknaden med Ingrid.

Vår vän – vila i frid.

Ingrid Stark, Köpingsvik

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.