GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per Rydén

Publicerad 30 juli 2021

I Nybro kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Per Rydén.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Karlsson spelade Lacrymosa av W A Mozart på orgel följt av att officiant Mildred Fischer läste inledningsord. Psalm 201 sjöngs unisont varefter officiant höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 797 sjöngs gemensamt följt av begravningsbön och Herrens bön. Psalm 200 sjöngs unisont. De anhöriga tog ett sista farväl medan If it be your will med Leonard Cohen spelades. Barnbarnet Maja-Stina sjöng för farfar följt av slutbön och välsignelsen. Som avslutning spelade kantorn Bridge over troubled water av P Simon på orgel. Gravsättning hölls på Nybro Skogskyrkogård.

Minnesgåvor var skänkta till Alzheimersfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.