GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per Råberg

Publicerad 9 augusti 2022

I Två systrars kapell, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Per Råberg.

Akten inleddes med att kantor Paul Torstensson spelade Det finns en väg och de församlade sjöng unisont psalm 190. Officiant Johan Alberius höll griftetal och förrättade överlåtelsen varpå kantorn spelade Tro. Officianten läste valda bibelord och ledde begravningsbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 249 och de sörjande tog ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.