GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per-Lennart Edén

Publicerad 8 september 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Per-Lennart Edén.

Organist Birger Marmvik inledde akten med att spela Gammal fäbodpsalm av O Lindberg varpå officiant Marie Ivarsson uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Efter begravningsbön och Fader vår tog de sörjande ett sista farväl och därpå sjöngs psalm 200 unisont. Akten avslutades med att organisten spelade Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.