GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per-Erik Nilsson

Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 11 januari 2023

I Misterhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Per-Erik Nilsson.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Gunnel Ekblom på orgel spelade samlingsmusik och Koppången av PE Moraeus. Trumpetsolist Hans Ersson framförde Låt mig få tända ett ljus av S Petterson och officiant Susanne Elssjö läste inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 799 varpå officianten läste griftetal och ledde bön. Trumpetsolisten framförde Jag har hört om en stad av L Lithell. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 304:1. Efter begravningsbön och Herrens bön framförde trumpetsolisten Stilla natt av CO Mannström. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelade kyrkomusikern Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Operation smile och Hjärtebarnsfonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.