GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per-Erik Andersson

Publicerad 14 september 2021

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Per-Erik Andersson.

Kantor Gunilla Hammarlund inledde akten med att på orgel spela Så skimrande var aldrig havet av E Taube varpå psalm 249 sjöngs unisont. Komminister Peter Wärnlund höll griftetal över orden i Psalt 23:1-4, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter psalm 289 följde begravningsbön och Vår fader och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning spelade kantorn Fattig bonddräng av G Riedel på orgel.

Gåvor var lämnade till Barndiabetesfonden och Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.