GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ove Malmberg

Publicerad 24 november 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har borgerlig begravning hållits för Ove Malmberg.

Akten inleddes med att Marina Bratterud spelade I am sailing varpå officiant Nicolaj Vollburg uttalade inledningsord. Som solosång framförde Marina Bratterud Så skimrande var aldrig havet och efter officiantens minnestal sjöng hon Som en bro över mörka vatten. Officianten fortsatte minnestalet och förrättade överlåtelsen varpå de sörjande tog ett sista farväl medan stilla pianomusik spelades. Som avslutning spelades Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.