GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Osvald Larsson

Publicerad 15 september 2022

I Sandby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Osvald Larsson, Södra Näsby.

Akten inleddes med att kantor Martin Johansson spelade Bön av J Leijon och sångsolist Sievert Johansson framförde Där rosor aldrig dör. Unisont sjöng de församlade psalm 285 varpå officiant Tina Lönneborg höll griftetal genom Joh 6:37. Unisont sjungna psalmer 249 och 190 inramade begravningsbönen. De sörjande tog ett sista farväl och nedlade blommor. Sångsolisten framförde O, store Gud av C Boberg och som avslutning spelade kantorn på orgel Air av JS Bach.

Gåvor var skänkta till ett urval fonder.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.