GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Östen Ekenberg

Publicerad 23 september 2022

I Förlösa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Östen Ekenberg.

Kantor Kerstin Jonsson inledde med att spela Koppången av P-E Moraeus varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officianten läste bibelord, höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolist Tuva Nilsmark framförde Ser du månen där du är ikväll av T Stenström. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 201:1-2 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Efter fridslysning, slutbön och välsignelse spelades Håll mitt hjärta med Björn Skifs på cd. Akten avslutades med att kantorn spelade Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden och Hjärtebarnsfonden.

Minnesstund hölls i Förlösa församlingshem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.