GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Olle Gerlofsson

Publicerad 5 oktober 2021

I Nådens kapell, Färjestaden, har begravningsgudstjänst hållits för Olle Gerlofsson, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Björn Erlandsson spelade Sailing av G Sutherland varpå psalm 249 sjöngs unisont. Sångsolist Sofia Eriksson framförde To where you are av J Groban. Officiant Elisabeth Falk Nilsson höll griftetal över orden i Joh 11:25. Psalmerna 248 och 190 omramade begravningsbönen och därpå tog barn med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Solisten sjöng Tro av M Fredriksson och som avslutning spelade kantorn Ta mig till havet av P Lundblad på orgel.

Gåvor var skänkta till Cancerfonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.