GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Också visste man att Kerstin fanns till hands för de som behövde tala”

Kerstin Ljungqvist, Mönsterås, har lämnat det jordiska, släkt och många vänner vid 78 års ålder.

Kerstin Ljungqvist var kyrkoherde i Fliseryds församling innan samgåendet med Mönsterås gjordes. Enligt vetskap och utsago av församlingsbor var Kerstin omtyckt, lugn och saklig kyrkoledare. Församlingens dåvarande ombud för Svenska kyrkan i utlandet, Skut, makarna Strömberg uttalade betydelsen av Kerstins stöd inför sammankomster. Vid lämpliga tidpunkter och tillfällen engagerade Kerstin också Skut-ombud från annan församling för kåserier om utlandskyrkans verksamhet där ute.

Kerstin flyttade som pensionär till Mönsterås. Även på äldre dagar hade hon engagemang för människor; bland annat som ledare för bibelstudier. Också visste man att Kerstin fanns till hands för de som behövde tala, med förstående, om stöd för vandringen här på jorden. Kerstin fanns för människor ända tills någon månad innan hon lämnade jordelivet. Tack för omtankar att föras vidare.

Roland Flemk, Skut-ombud

Läs mer