Annons

Nils Karlqvist

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 25 september 2023

I Virserums kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Nils Karlqvist, Virserum.

Officiant Ola Sandberg höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Kyrkomusiker Ann-Marie Daag Albrechtsson inramade akten med att på orgel spela Amazing grace och Time to say goodbye av F Sartori. Till eget pianoackompanjemang sjöng hon Gabriellas sång av P Bäckman. Violinist Per Lundin framförde Air av J S Bach, Så skimrande var aldrig havet av E Taube och Adagio av R Løvland till pianoackompanjemang av Ann-Marie Daag Albrechtsson. Under avskedet spelades på piano och fiol Strövtåg i hembygden av G Norén/B Dixgård och Song from a secret garden av R Løvland. Barnbarnet Julia höll ett minnestal till sin morfar. Unisont sjöngs psalmerna 251:1-2 och 249. Urnsättning sker på Virserums nya kyrkogård.

Gåvor var insända till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons