GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nils-Erik Petersson

Publicerad 24 november 2022

I Köpings kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Nils-Erik Petersson, Köpingsvik.

Som samlingsmusik spelades Visa från Utanmyra av J Johansson och som inledning på akten spelades Summertime av M Jackson varpå psalm 249 sjöngs unisont till ackompanjemang av kantor Ingemar Jonsson. Officiant Peter Wingren griftetal med utgång från orden i 1 Krön 16:34, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Så skimrande var aldrig havet av S-B Taube spelades och efter begravningsbön och Herrens bön tog familj, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor medan kantorn spelade Air av J S Bach. Bridge over troubled water av Simon and Garfunkel spelades och efter välsignelsen sjöngs psalm 297 unisont. Som avslutning spelades What a wonderful world av L Armstrong.

Gåvor var lämnade till Alzheimerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.