GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nils-Erik Åkerlund

Publicerad 22 november 2022

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Nils-Erik Åkerlund.

Kantor Per-Ola Svensson inledde med att spela Tröstevisa av B Andersson varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Sigurd Hjelmgren höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs 261 och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 223 unisont. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl läste officianten slutbön och välsignelse och som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.