GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nadja Dahlén

Publicerad 24 september 2021

I S:t Elavi kapell, Borgholm, har begravningsgudstjänst hållits för Nadja Dahlén, Borgholm.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson spelade Air av J S Bach varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Vishetens bok och förrättade överlåtelsen. Unisont sjöngs psalm 248 och efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl och nedlade blommor. Efter välsignelsen sjöngs psalm 297 unisont och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.