GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mona Jerneng Ekström

Publicerad 13 januari 2023

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Mona Jerneng Ekström.

Akten inleddes med att kantor Anna Rosén spelade Air av JS Bach och de församlade unisont sjöng psalm 249. Officiant Håkan Helleberg höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn framförde som solosång Over the rainbow av H Arlen och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 271 unisont. Som avslutning spelade kantorn Änglamark av E Taube. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Minnesstund hölls på Badholmen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.