GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mille Juhlin

Publicerad 22 juni 2022

I Fliseryds kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Mille Juhlin, Fliseryd.

Kantor Kerstin Linderberg inledde akten med att på orgel spela Air av Bach varpå En säng av rosor med Darin spelades. Unisont sjöngs psalm 201. Officiant Anders Hult höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 200 och 297 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog barnen Tommie, Anders och Björn med familjer, övrig släkt och vänner avsked med blommor och minnesord medan On the sunny side of the street med Frans Sinatra spelades. Som avslutning spelades Stardust.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.