GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mats Knutsson

Publicerad 24 september 2021

I Skogssalen, Kalmar, har begravningsceremoni hållits för Mats Knutsson.

Som inledning på akten spelades Strawberry Fields Forever med The Beatles varpå officiant Anders Bergsell hälsade välkomna. Till eget gitarrackompanjemang sjöng brorsonen Sam Knutsson I den stora sorgens famn av T Gärdestad. Officianten höll minnestal och förrättade offentligt avsked med tre rosor. Guide Vocal med Genesis spelades och medan de sörjande tog ett sista farväl spelades Tröstevisa av B Andersson. Officianten läste dikt och uttalade avslutningsord. Brodern Lars bar urnan till familjegraven för urnsättning.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.