GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mats Ek

Publicerad 14 september 2021

I Långemåla kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Mats Ek.

Akten inleddes med att kantor Krista Droogmans spelade Amazing grace av J Newton varpå hon som solosång framförde Jag har hört om en stad av L Lithell. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Ola Emilsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 251:1,2,4 och 297 inramade begravningsbön och Herrens bön. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl sjöng solisten Där rosor aldrig dör av Miller/Osborn och som avslutning spelade hon Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.