GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mats Bondesson

Publicerad 20 september 2022

I Karlslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Mats Bondesson.

Akten inleddes med att Smoke on water med Deep Purple spelades varefter psalm 798 sjöngs unisont. Officiant Lars Ström höll griftetal och förrättade överlåtelsen och sedan psalm 190 sjungits unisont läste han valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl under musik. Unisont sjöngs psalm 730 till pianoackompanjemang av kantor Therese Olsson Ström och som avslutning spelades Rocking all over the world med Status Quo.

Gåvor var lämnade till Hjärnfonden.

Minnesstund hölls i Mariagården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.