GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Marianne Petersson

Publicerad tisdag 15:09

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Marianne Petersson.

Kantor Gunilla Hammarlund inledde akten med att på orgel spela Air av J S Bach varpå psalm 249 sjöngs unisont. Komminister Peter Wärnlund höll griftetal över orden i Psalt 23:1-4, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 190 och som solosång framförde Gunilla Hammarlund O, store Gud av C Boberg. Efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 297 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Som avslutning på akten spelade kantorn Amazing grace på orgel.

Blommor märktes från Ålemsbygdens missionsförsamling

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.