GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Marianne Nilsson

Publicerad 22 juni 2022

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Marianne Nilsson.

Kantor Gunilla Hammarlund inledde med att spela Air av J S Bach varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Peter Wärnlund höll griftetal utifrån orden i Psaltaren 23, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 190 och 297 inramade förbön och Herrens bön och därpå följde slutbön och välsignelse. Som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var skänkta till Alzheimerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.