GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Marianne Ljunggren

Publicerad 5 oktober 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Marianne Ljunggren.

Organist Anders Pettersson inledde akten med att spela Bridge over troubled water på orgel varpå psalm 249 sjöngs unisont. På cd spelades Stad i ljus med Tommy Körberg. Officiant Mattias Redegard höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. På cd spelades Morgon på Kungsholmen med Christer Sjögren och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelade organisten Air och sedan officianten läst slutbön och välsignelse avslutades akten med att Tröstevisa spelades på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.