GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Maria Berggren

Publicerad 13 januari 2023 • Uppdaterad 16 januari 2023

I Påskallaviks kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Maria Berggren.

Kantor Milda Jonasson inledde med att spela Där rosor aldrig dör varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Anders Duvlund höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalmerna 212 och 249 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Unisont sjöngs psalm 261 och sedan officianten läst slutbön och välsignelse sjöngs psalm 190 unisont. Som avslutning spelade kantorn Jag har hört om en stad.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.