GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Margret Johansson

Publicerad fredag 08:00

I Ventlinge kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Margret Johansson, Grönhögen.

Akten inleddes med att kantor Tabea Reinmuth spelade Air av JS Bach och sångsolist Therese Wahlgren Sundén framförde Jag skall gå genom tysta skyar av D Andersson. Unisont sjöng de församlade psalm 261 varpå officiant Mattias Rosenquist höll griftetal och läste begravningsbön. Unisont sjöngs psalm 190 och de sörjande tog ett sista farväl och nedlade blommor. Sångsolisten framförde Håll mitt hjärta av P Hallström/B Skifs och som avslutning spelade kantorn på orgel Adagio av T Albinoni.

Gåvor var skänkta till Röda korset.

Minnesstund hölls i Medborgarhuset.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.