GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Margit Johansson

Publicerad 9 juli 2021

I Kläckeberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Margit Johansson.

Akten inleddes med att kantor Marianne Eriksson på orgel spelade Gammal fäbodpsalm varefter barnbarnsbarnet Edith Hofvander på piano spelade Vem kan segla förutan vind. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Anders Johansson höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Begravningsbönen omramades av psalmerna 304 och 297 och därpå tog släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade barnbarnsbarnet Edith Hofvander Nu grönskar det i dalens gång på piano.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer