GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Margareta Strömberg

Publicerad 22 juli 2021

I Skogsvilan har begravningsceremoni hållits för Margareta Strömberg.

Akten inleddes med att kantor Andreas Welinder på orgel spelade Amazing grace varpå solisterna Malva Håkansson, sång, och Jukka Tukiainen, gitarr, framförde Supermarket flower. Psalm 289 sjöngs unisont. Officiant Mildred Fischer höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 190 sjöngs gemensamt följt av begravningsbönen och Herrens bön. De församlade sjöng psalm 200 och tog ett sista farväl. Som avslutning framförde kantorn Edelweiss på sång och Tröstevisa på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.