GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Margareta Simonsson

Publicerad 24 september 2021

I Påskallaviks kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Margareta Simonsson.

Akten inleddes med att kantor Madeleine Åverling spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg varpå officiant Christer Munther inledningstalade. Unisont sjöng de församlade psalm 248. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 249 och 297 inramade förbön och välsignelsen och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Officianten lyste frid och som avslutning spelade kantorn Bred dina vida vingar av L Sandell-Berg.

Gåvor var skänkta till Läkare utan gränser.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.