Annons

Margareta Hemmingsson

Publicerad 2 november 2018

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Margareta Hemmingsson.

Akten inleddes med att organist Erik Boström på orgel framförde Air av J S Bach varefter han på piano och Birthe Kronblad på tvärflöjt framförde Strövtåg i hembygden. Unisont sjöng de församlade psalm 11. Kyrkoherde emeritus Tomas Mellborg höll griftetal över orden i Psalt 103:1-5, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 190 och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 297 och på piano och tvärflöjt spelades Tröstevisa av B Andersson. Som avslutning spelade organisten Romans ur Pastoralsvit av L-E Larsson

Annons

Blommor märktes från Norra hemtjänsten.

Gåvor var lämnade till We Effect från bland andra Centerpartiet i Mönsterås och vännerna i SPF Seniorerna Mönsterås. Gåvor var även lämnade till Operation Smile och Cancerhjälpen.

Minnesstund hölls i Mönsterås församlingshem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons