GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Malin och Kristian Falk

Rottne/Virserum • Publicerad 7 januari 2022
Malin och Kristian Falk, Rottne, fick den 5 november en dotter som heter Bibbi. Vikt 3520 g, längd 52 cm. Syskon: Bo, 7 år, Ulf, 5 år och Torbjörn, 3 år. Malin är uppvuxen i Virserum.
Malin och Kristian Falk, Rottne, fick den 5 november en dotter som heter Bibbi. Vikt 3520 g, längd 52 cm. Syskon: Bo, 7 år, Ulf, 5 år och Torbjörn, 3 år. Malin är uppvuxen i Virserum.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.