GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Majvi Elofsson

Publicerad 19 juli 2021

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Majvi Elofsson, Lindås.

Som inledning spelade kantor Helene André Tröstevisa varefter psalm 249 sjöngs gemensamt. Komminister Kalle Karlsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. De sörjande tog ett sista farväl och hedrade sin kära med minnesord och blommor. Efter avskedet sjöngs psalm 248 och officianten höll förbön, Herrens bön och välsignelsen. Psalm 199:1-3 sjöngs gemensamt och som avslutning spelade kantorn I natt jag drömde.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer