GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Majken Jakobsson

Publicerad 22 juni 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Majken Jakobsson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Karlsson på piano spelade Première Gymnopédie av E Satie varpå psalm 297 sjöngs unisont. Officiant Carl-Magnus Söderholm höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. På trumpet framförde Jonathan Grönwall Jakobsson Till Mormor och efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl. Unisont sjöngs psalm 190 och som avslutning spelade kantorn Largo ur Xerxes av G F Händel på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.